Niklas med arrangören Saskia Santer på Tour de Ski, Toblach.

Blickfång

Små ögonblick & artiklar från här och där.

 

 

Ingvild Flugstad Østbergs sponsormiddag 2018, hölls på Gjøvik en vacker kväll i maj med helgrillad ren från oss på Walko.se 🙂  Foto: Christoffer Rukke (känd norsk skøyteløper och fotograf).

 

Renskiljning februari 2018 Korskällhögen. På bild Niklas, Malin och Klas.

Revansch för ren – Fjällets Delikatess, en artikel i “Allt om Mat” nr 2/2016 av Ann-Helen Meyer von Bremen, foro: Gunnar Rundgren. Klicka här för att läsa artikeln.

Kalvmärkning 2017

Klicka här för att se Niklas märka en kalv.

Heidi Andersson från Ensamheten gillar maten från Walko.se

Glas Påsk 🙂

Jag & min kära Kicki på Lopmenaestie 🙂

Samiske kocken Kristoffer Åström, gäster & god mat på Lopmenaestie 2017.

Den 6:e februari firar vi samernas nationaldag, denna gång 100-års jubileum. Det första samiska landsmötet hölls i Trondheim den 6 februari 1917. Härjedalens kommun firar med renskav på menyn 🙂 🇸🇪🇳🇴🇫🇮

img_6829

Tour de Ski 2017, Toblach, Italien.

 

Vid Nordic Arena i Toblach serverar vi Suovas på Tour de Ski 2017.

Klicka här för att läsa artikeln.

Renkött – en sällsynt delikatess, en artikel av Ann-Helen Meyer von Bremen. Klicka här för att läsa artikeln. Källa: White Paper nr 4/2016.  Länk till tidningen WhiteGuide.

Klicka här för att läsa artikeln.

Klicka här för att läsa kommunens nyhetsbrev.

Julmarknad i Nusäs 2016. Klicka här för att läsa artikeln i DT.

Lokalproducerad mat i kommunen.

stig-lundkvist

Stig & Kristina Lundkvist, Vemdalen blev nya glada ägare till ett genuint ledkryss på Lodge & Lya 2016.

DSCF4279_TEMPRET_low

“Denna naturkraft levererar gång på gång! Glädje, en historia eller prima kött! Allt är möjligt med denna man!” -Martin Stenmarck, artist.

Magnus Samuelsson gillar renkött!

Stolt ägare av renskinn.

-Kronprinsessan Victoria.