Niklas med arrangören Saskia Santer på Tour de Ski, Toblach.
Små ögonblick & artiklar från här och där.
Ingvild Flugstad Østbergs sponsormiddag 2018, hölls på Gjøvik en vacker kväll i maj med helgrillad ren från oss på Walko.se 🙂 Foto: Christoffer Rukke (känd norsk skøyteløper och fotograf).
Renskiljning februari 2018 Korskällhögen. På bild Niklas, Malin och Klas.
Revansch för ren – Fjällets Delikatess, en artikel i “Allt om Mat” nr 2/2016 av Ann-Helen Meyer von Bremen, foro: Gunnar Rundgren. Klicka här för att läsa artikeln.
Kalvmärkning 2017
Klicka här för att se Niklas märka en kalv.
Heidi Andersson från Ensamheten gillar maten från Walko.se
Glas Påsk 🙂
Jag & min kära Kicki på Lopmenaestie 🙂
Samiske kocken Kristoffer Åström, gäster & god mat på Lopmenaestie 2017.
Den 6:e februari firar vi samernas nationaldag, denna gång 100-års jubileum. Det första samiska landsmötet hölls i Trondheim den 6 februari 1917. Härjedalens kommun firar med renskav på menyn 🙂 🇸🇪🇳🇴🇫🇮
Tour de Ski 2017, Toblach, Italien.
Vid Nordic Arena i Toblach serverar vi Suovas på Tour de Ski 2017.
Klicka här för att läsa artikeln.
Renkött – en sällsynt delikatess, en artikel av Ann-Helen Meyer von Bremen. Klicka här för att läsa artikeln. Källa: White Paper nr 4/2016. Länk till tidningen WhiteGuide.
Klicka här för att läsa artikeln.
Klicka här för att läsa kommunens nyhetsbrev.
Julmarknad i Nusäs 2016. Klicka här för att läsa artikeln i DT.
Lokalproducerad mat i kommunen.
Stig & Kristina Lundkvist, Vemdalen blev nya glada ägare till ett genuint ledkryss på Lodge & Lya 2016.
“Denna naturkraft levererar gång på gång! Glädje, en historia eller prima kött! Allt är möjligt med denna man!” -Martin Stenmarck, artist.
Magnus Samuelsson gillar renkött!
Stolt ägare av renskinn.
-Kronprinsessan Victoria.